Home Nieuws BEACHVOLLEYBAL IN BUDEL

BEACHVOLLEYBAL IN BUDEL

Beachvolley
Beachvolley
Beachvolley

Ledûb Volleybal heeft sinds enkele weken de beachvolleybalvelden bij de Rul gereed. Dankzij de hulp van veel vrijwilligers en leden afkomstig uit alle leeftijdscategorieën.

De eerste ballen zijn geslagen tijdens de Super Saturdays voor leden onder de 27 jaar, waarin Ledûb dames 1 en Ledûb dames 2 al een enkele clinics hebben verzorgd. Binnenkort gaan ook de georganiseerde beach- en krachttrainingen voor de senioren van start.

Heb jij zin in een uitdagende, stoere en vooral gezellige sport? Dan ben je bij Ledûb Volleybal aan het juiste adres. Je bent van harte welkom om eventueel proef te komen draaien op onze trainingen. Ben jij tussen de 5 en 12 jaar? Dan kan jij komen trainen op dinsdagen van 17:00u-18:00u of op zaterdagen van 10:00u-11:00u. Ben jij ouder dan 12 jaar? Dan verschillen de trainingstijden per team, afhankelijk van leeftijd, ervaring en niveau. Wil je samen met iemand of alleen deelnemen, meer informatie krijgen of heb je vragen? Stuur een e-mail naar tcminijeugd@ledubvolleybal.nl

Graag een keertje beachen buiten de trainingen om? Ga naar de website van Ledûb Volleybal en reserveer een veld. Veel volleybal plezier!